GDPR z pohledu práva (PRGDPR)

Právo a finance, Obchodní a podnikové právo

Kurz Vám pomůže pochopit výklad směrnice GDPR, implementovat úspěšně zásady ochrany osobních údajů ve firmě a vyhnout se tím sankcím. Cílem kurzu je také seznámit účastníky s ověřenými postupy či následky narušeních ochrany osobních údajů. Kurz je vhodný pro účastníky, kteří mají alespoň základní povědomí o zákonu o ochraně osobních údajů (101/2000 Sb.
Tento kurz lektorsky zajišťuje advokátní kancelář SEDLAKOVA LEGAL.

Privátní školení a termíny na míru

Z důvodu dlouhodobě nízké poptávky po tomto školení nejsou v současné době vypisovány termíny pro veřejnost. Je však možné zrealizovat školení jako privátní, a to nejen formou uzavřeného firemního kurzu, ale také jako individuální konzultaci pro jednotlivce.

V případě kurzu na míru je níže uvedená osnova pouze inspirací. Finální obsah vzdělávání, jeho délka i termíny budou přizpůsobeny konkrétním vstupním znalostem, potřebám a cílům účastníků.

Cenovou nabídku vám rádi připravíme na základě vstupů zaslaných e-mailem nebo zadaných prostřednictvím poptávkového formuláře. Cena privátního školení vychází z náročnosti požadované obsahové náplně školení, časového rozsahu a celkového počtu přihlášených osob.

Lokalita, termín kurzu

Kontaktujte nás

Náplň kurzu:

Skrýt detaily
  • GDPR
    1. Aktuální právní úprava a její základy
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Osobní údaje a zpracování
    1. Pojem osobní údaj v rámci českého práva
    2. Definice a příklady
    3. Pojem zpracování osobních údajů
  • Subjekt údajů
    1. Pojem subjekt údajů
    2. Práva subjektu údajů
  • Správce vs. zpracovatel
    1. Pojem v rámci legislativy
    2. Práva a povinnosti
  • Zabezpečení osobních údajů
    1. Technická a organizační opatření
    2. Instruktážní minimum pro správce i zpracovatele
  • Narušení ochrany osobních údajů a jeho důsledky
Časový rozvrh:
1 den (9:00hod. - 17:00hod.)
Vzdělávací partner:
Sedláková Legal s.r.o.